De Behandeling

Hoe werkt HT

Healing Touch werkt vanuit een holistische benadering op jouw energiecentra (chakra’s) en energievelden (aura’s), ter ondersteuning en versterking van je natuurlijk immuun- en energiesysteem en zelfhelend vermogen. De doorstroming van energie zal een positief effect hebben op de balans tussen jouw geest en lichaam.

De HT behandeling

Eén sessie duurt ongeveer 75 minuten, en bestaat uit zachte aanrakingen op of boven het lichaam, waarbij je bij voorkeur gekleed in losse kleding en in comfortabele houding op een massagetafel behandeld wordt. Zittende behandeling is ook mogelijk.

Stilaan genoeg van al dat praten?

Healing Touch is een bijzonder geschikte therapie voor mensen die het moeilijk hebben om zich verbaal te uiten of niet graag (meer) praten. Zonder veel woorden en doorvragen kan er toch verdiepend gewerkt worden aan de hulpvraag van cliënt.

HT en reguliere gezondheidszorg

Healing Touch is een veilige en wetenschappelijk onderbouwde therapie voor alle leeftijden, en gaat harmonieus samen met andere geneeswijzen en kan geïntegreerd worden met de reguliere gezondheidszorg.

Ethische code

Als therapeut betracht ik strikte geheimhouding over jouw persoonsgegevens, en zullen deze conform de ethische code van Healing Beyond Borders (internationale beroepsvereniging) gerespecteerd worden.

HT en onderzoek

Internationaal worden er permanent onderzoeken uitgevoerd naar behaalde resultaten met Healing Touch therapie in relatie tot aandoeningen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Klik hier (Engelstalig) voor recent uitgevoerde onderzoeken naar oa. stress- en pijnreductie, angst, depressie en kanker. Klik hier (Engelstalig) voor een onderzoek van HT gecombineerd met Geleide Fantasie therapie waarin bijzondere resultaten behaald werden bij het reduceren van PTSD-symptomen (Post-Traumatic Stress Disorder).

Wat kost een behandeling

-Een Healing Touch sessie voor kinderen tot 16 jaar van max. 30 minuten kost 30,- euro.

-Een Healing Touch sessie van max. 75 minuten kost 70,- euro.

-Een sessie Energetische Trauma Heling van max. 90 minuten kost 95,- euro.