Reyes C.

augustus 16th, 2016 Posted by No Comment yet
“Healing Touch (en Onno) hebben me, na een persoonlijk moeilijke periode, geleerd weer bewust en ongedwongen van mezelf te houden. Healing Touch     heeft me laten kennismaken met de spirituele kant van mezelf, die ik me absoluut niet bewust was. Een bijzondere ondersteuning die meewandelt op         mij boeiende pad van intense zelfbewustwording.”

-Pineau P.

Pineau P.

april 15th, 2014 Posted by No Comment yet
“Healing Touch verbindt je ver voorbij je vijf zintuigen en legt de stilte telkens opnieuw in je Hart. Er is uiteindelijk alleen energie die stroomt, zonder ophouden.”

-Deckers H.

Deckers H.

april 14th, 2014 Posted by No Comment yet
“Op een gegeven moment stond ik op een kruispunt in mijn leven. De te maken keuzes waren duidelijk, de richting en het pad ook, maar toch slaagde ik er        in mijzelf op weg te helpen. Het ontbrak me aan energie. Na twee Healing Touch sessies kreeg ik persoonlijke inzichten en zag daardoor het perspectief waarmee ik aan de slag ging. Intussen ben ik waar ik moet zijn en voel me compleet in balans. En dat zonder woorden of gegraaf in het verleden, heerlijk!”

-Sylvain D.

Sylvain D.

februari 27th, 2014 Posted by No Comment yet
“Healing Touch is voor mij een ervaring met impact. Aangezien ik vaak vastzat in mijn hoofd, was het schrikken (op een aangename manier) om te merken hoeveel er ook vastzit in je lichaam. De lichamelijke reacties brachten emoties met zich mee, en dat was nodig. Wat een zalig gevoel die stromende         energie en te voelen dat je lichaam aandacht nodig heeft. Healing Touch heeft mijn herstelproces van een burn-out zeker versterkt.”

-Reyes C.

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    • Geen categorieën